
Ξεκινά η σύνδεση των Κυκλάδων με το Ηράκλειο Κρήτης λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα και θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο.
Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο δρομολόγιο, για το 2026, στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη-Ηράκλειο, το οποίο πραγματοποιείται από το ταχύπλοο CHAMPIONS LEAGUE JET 1 της εταιρείας SEA JETS, αναχωρώντας στις 09:30 το πρωί, από το λιμάνι του Πειραιά, με άφιξη στο Ηράκλειο στις 17:30.

Σε πρώτη φάση, η συγκεκριμένη γραμμή, θα εξυπηρετείται καθημερινά από δύο ταχύπλοα της SEAJETS, από το CHAMPIONS LEAGUE JET 1 και από το EUROCHAMPION JET, όπου το ένα θα ξεκινά από το λιμάνι του Πειραιά και το άλλο από το Ηράκλειο Κρήτης.
Το πρώτο δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Πειραιά με ενδιάμεσους σταθμούς τα λιμάνια των Κυκλάδων, είναι προγραμματισμένο να εκτελεστεί το Σάββατο 4 Απριλίου. Η ώρα αναχώρησης από την Κρήτη είναι στις 08:00 με άφιξη στον Πειραιά στις 16:00.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η χλιδή των γιατρών, οι επαύλεις σε Ψυχικό-Μύκονο, ο σοφέρ και ο σαμουράι των 30 χιλ. ευρώ
- Μάντζαρης: Θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε
- Ο Νίκος Βαρβέρης πάντρεψε τον γιο του, Φίλιππο – Ο γάμος στο νησί και η εντυπωσιακή νύφη (Φωτογραφίες)
- Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με το White Coast στη Μήλο: Κρίθηκε εκπρόθεσμη η προσφυγή στο ΣτΕ και η εταιρεία συνεχίζει το «οικολογικό τέρας»
- Καύσιμα και θέρμανση: Οι επόμενες κινήσεις για να μπει φρένο στις τιμές, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις και το πλαφόν