Η ομάδα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γράζ της Αυστρίας.

Η σχετική ανακοίνωση.
Αναχώρησε η ομάδα των νεανίδων μας Mykonos Junior σήμερα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Γραζ της Αυστρίας!! Μέγας χορηγός της αποστολής μας το Souvlaki Story.
Οι αθλήτριες Κονόμη Κωνσταντίνα, Οσενκόβσκα Αφροδίτη, Τόλια Όλγα, Αρχοντή Φαίη, Κανάρη Μαρία και Μάρα Μαρία μαζί με την προπονήτρια τους Γιακουμελου Κατερινα θα αγωνιστούν στο Steiermark Cup στις 24&25/11 και το Σάββατο 26/11 στο προκριματικό του Παγκόσμιου Κυπέλου θα παλεψουν για μια θέση στον Τελικό της Κυριακής !!! Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας !!!
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”