Οι δύο σταρ του Χολιγουντ βρέθηκαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν μια επίδειξη μόδας

Αυτές τις ημέρες, η Σάρον Στόουν και ο Άντριεν Μπρόντι βρίσκονται στην Αθήνα. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Τζορτζίνα Τσάπμαν, ήρθε στην πρωτεύουσα μαζί με τη συνάδελφό του, για να παρακολουθήσουν μια επίδειξη μόδας.
Χθες το βράδυ, ο Άντριεν Μπρόντι απόλαυσε ένα γεύμα με θαλασσινά σε διάσημο εστιατόριο του Κολωνακίου, μαζί με τη σύζυγό του και τη βραβευμένη με αστέρι Michelin σεφ, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη. Μάλιστα, η σεφ φωτογραφήθηκε μαζί με τον ηθοποιό και την Τζορτζίνα Τσάπμαν, με τις εικόνες να δημοσιεύονται στο Instagram.
Δείτε τα στιγμιότυπα


Σήμερα, οι δύο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκαν στα Λατομεία Μαρμάρων στον Διόνυσο, όπου πραγματοποιείται η επίδειξη μόδας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με τους δύο ηθοποιούς.
Το μοντέλο ανέβασε στη συνέχεια, τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Μία φορά σε αυτή τη ζωή», έγραψε στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του.
Δείτε τη δημοσίευσή του

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Γ. Βρούτσης: 112 Δήμοι, 150.000 συμμετέχοντες και ενίσχυση στα προγράμματα άθλησης για όλους
- Μύκονος: Πρόστιμο άνω των 100.000 ευρώ σε επιχείριση για υποβάθμιση του περιβάλλοντος στον παλιό ΧΑΔΑ
- Νέο ξενοδοχείο βρίσκεται “στα σκαριά” στη Μύκονο – Σε ποια περιοχή του νησιού θα γίνει
- Σε πλήρη λειτουργία το νέο Ηλεκτρονικό Μητρώο για τις Διαθήκες – Όλες οι διαδικασίες, τα τέλη και οι όροι πρόσβασης
- Αλλάζει ο καιρός: Φεύγει η αφρικανική σκόνη, έρχονται καταιγίδες