ΑΕ Μυκόνου: Για την επιστροφή στις νίκες η ανδρική ομάδα, δύσκολη έξοδος για την γυναικεία 

Κυριακάτικος πρωινός καφές στο γήπεδο του Κόρφου… Η ώρα έναρξης (10.30 π.μ.) της αναμέτρησης ανάμεσα στην Α.Ε. Μυκόνου και τον Πανηλειακό επιβάλλει να γίνει αυτό προκειμένου η ΑΕΜ να έχει τη στήριξη του κόσμου της σε ένα παιχνίδι που θέλει όσο τίποτα το τρίποντο.

Η ήττα στη Νέα Επίδαυρο πριν έξι ημέρες καθιστά επιτακτική ανάγκη τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Με δεδομένο μάλιστα ότι οι τρεις βασικοί αντίπαλοι (Αιολικός, Πανιώνιος και Ρόδος) αγωνίζονται μακριά από τις έδρες τους ίσως της δώσει το δικαίωμα να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά από την τρίτη θέση που βρίσκεται τώρα. Ο μοναδικός που θα απουσιάσει από πλευράς Α.Ε. Μυκόνου είναι ο Αντώνης Ζγκούρι που θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα καθώς είναι τιμωρημένος

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ σήμερα (12.30 μ.μ.) επίσης έχει δύσκολη αποστολή στο Ίλιον κόντρα στον τοπικό Ιάσωνα με τον Δημήτρη Μανταφούνη να μην έχει στη διάθεσή του τις τραυματίες Ντόκου, Παπαδημητρίου, Κουκά και Μπαξεβάνου.

sportcyclades.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!