Αυτοκίνητο βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού στα Κανάλια – Έκκληση για περισσότερη προσοχή στους δρόμους

Αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες στην περιοχή προς τα Κανάλια της Μύκονου, όταν όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, αποφεύγοντας τα χειρότερα από καθαρή τύχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε σημείο όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη, ενώ οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί κάνουν λόγο για ανεπαρκή φωτισμό και επικίνδυνο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, καθώς ο δρόμος προς τα Κανάλια παρουσιάζει αυξημένη κίνηση, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, με πολλούς να ζητούν άμεσες παρεμβάσεις για καλύτερο φωτισμό, σήμανση και μέτρα ασφαλείας.

Ευτυχώς, από το συμβάν δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ωστόσο το περιστατικό λειτουργεί ως ακόμη μία υπενθύμιση πως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όλους τους οδηγούς που κινούνται στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να αποφεύγουν την απροσεξία, ειδικά σε δρόμους με περιορισμένο φωτισμό και επικίνδυνες στροφές.

Translate »
error: Content is protected !!