
Η Αλεξάνδρα Νίκα πέρασε μια όμορφη Κυριακή με τον γιο της, Βασίλη. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα από τα social media μοιράζεται φωτογραφίες από τις στιγμές με τον μικρό τους.
Πρόσφατα το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη νέα της ανάρτηση στο instagram η Αλεξάνδρα Νίκα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την κουζίνα με τον γιο της.

Να θυμίζουμε, ότι ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2024. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχε δηλώσει στους δημοσιoγράγους: «Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο στη ζωή είναι το απόλυτο. Είναι υπέροχα όλα, όλη η οικογένεια. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή. Το όνομα του μικρού θα είναι Βασίλης από τον μπαμπά μου. Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει περισσότερο».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»