
Η Μύκονος παραμένει η πρώτη επιλογή Ελλήνων και ξένων σταρς για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Τρανό παράδειγμα μεταξύ άλλων και ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αν και πλέον δεν είναι μαζί, επέλεξαν το «νησί των Ανέμων» για τα μπάνια τους στη θάλασσα.
Αρκετά «άβολο» θα έλεγε κάποιος για το ότι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνουν τουρισμό σαν ξένοι στο ίδιο νησί.
Ο γνωστός επαγγελματίας Στάθης Σχίζας, έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του για να απολαύσει τους φίλους του στη Μύκονο.
Η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την άλλη, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη Μύκονο, φροντίζοντας να ενημερώνει καθημερινά τους followers της για το πως περνά με την παρέα της.
Διαβάστε την συνέχεια στο newsit.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με χαμόγελα για τη Μύκονο που υπέταξε τη Νέφτσι για το FIBA Europe Cup (vid)
- Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στον καθορισμό του νέου ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του και υποδοχής του κοινού
- Πάνω από 3,2 εκατ. ευρώ στους Δήμους των Κυκλάδων – Η κατανομή της νέας χρηματοδότησης
- Προσοχή: Το SMS-παγίδα που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
- Φίλιππος Βαρβέρης – Εβίτα Μιχαλοπούλου: Ονειρικός γάμος στη Μύκονο