
Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα, μέρα μεσημέρι, στον κόμβο Καραμανλή στη Μύκονο, όταν ένας γυμνός άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τουρίστας, εμφανίστηκε στο σημείο προκαλώντας έκπληξη σε διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, με αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να διαχειριστούν το περιστατικό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα μεγαλόσωμος και γυμνασμένος, γεγονός που δυσχέρανε την ακινητοποίησή του.
Χρειάστηκε η συνδρομή αρκετών αστυνομικών, οι οποίοι, έπειτα από συντονισμένη προσπάθεια, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, αποκαθιστώντας την ομαλή κυκλοφορία και την τάξη στην περιοχή.
Τα αίτια της συμπεριφοράς του άνδρα παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ή τις συνθήκες που οδήγησαν στο περιστατικό.
Το συμβάν προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων περαστικών, με αρκετούς να παρακολουθούν την επιχείρηση της Αστυνομίας μέχρι την ολοκλήρωσή της.



Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Μετά το εξάστερο resort στη Μύκονο έρχονται κι άλλα project», λέει ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις για την επένδυση των €100 εκατ.
- Στο «σφυρί» 56 ακίνητα οφειλετών, πλειστηριασμοί από τη Μύκονο μέχρι τον Νέο Κόσμο – Ανεβαίνει η πίεση για τις 72 δόσεις
- Επίσκεψη Αγάπης της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου στον “Οίκο Ευγηρίας” της Μητρόπολης Σύρου
- Μύκονος: Τραυματισμός 81χρονης επιβάτιδας κατά την επιβίβαση σε πλοίο
- Είναι 50 και «βάζει κάτω» 20άρες – Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μύκονο