Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Τα σοκάκια, η παραλία και το φαγητό σε ελληνική ταβέρνα με καλό φαγητό και χορό

Η 29χρονη Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta είναι από τους celebrities που επέλεξε την Ελλάδα ως τον καλοκαιρινό της προορισμό, καθώς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα για διακοπές.
Σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να διασκεδάζει στη Μύκονο μαζί με κοντινούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Anitta ποζάρει για φωτογραφίες μόνη της ή με φίλες της, σε ειδυλλιακά τοπία με φόντο τη θάλασσα ή κάποιο γραφικό σοκάκι, φορώντας μαγιό ή και πολύχρωμα καλοκαιρινά ρούχα.
Σε ένα βίντεο επίσης που δημοσίευσε η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι σε κάποιο εστιατόριο, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα ενώ ταυτόχρονα έχει σηκωθεί από την καρέκλα της και τραγουδάει και χορεύει σε ένα εύθυμο κλίμα.
Στη λεζάντα έγραψε «Κανένα τέλος».
Δείτε την ανάρτηση της








Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»