Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Τα σοκάκια, η παραλία και το φαγητό σε ελληνική ταβέρνα με καλό φαγητό και χορό

Η 29χρονη Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta είναι από τους celebrities που επέλεξε την Ελλάδα ως τον καλοκαιρινό της προορισμό, καθώς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα για διακοπές.
Σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να διασκεδάζει στη Μύκονο μαζί με κοντινούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Anitta ποζάρει για φωτογραφίες μόνη της ή με φίλες της, σε ειδυλλιακά τοπία με φόντο τη θάλασσα ή κάποιο γραφικό σοκάκι, φορώντας μαγιό ή και πολύχρωμα καλοκαιρινά ρούχα.
Σε ένα βίντεο επίσης που δημοσίευσε η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι σε κάποιο εστιατόριο, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα ενώ ταυτόχρονα έχει σηκωθεί από την καρέκλα της και τραγουδάει και χορεύει σε ένα εύθυμο κλίμα.
Στη λεζάντα έγραψε «Κανένα τέλος».
Δείτε την ανάρτηση της








Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές