Ύστατη προσπάθεια μέσω Ιορδανίας για να αποτραπεί η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Όλο το δραματικό παρασκήνιο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας, Αϊμάν Σαφάντι, πραγματοποίησε μια σπάνια επίσκεψη στο Ιράν σε μια ύστατη προσπάθεια να το πείσει να μην επιτεθεί στο Ισραήλ ως απάντηση στη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, στην Τεχεράνη την περασμένη εβδομάδα.
Ο δυτικός σύμμαχος με μεγάλο παλαιστινιακό πληθυσμό αντιμετωπίζει μια δύσκολη άσκηση ισορροπίας, όπως σημειώνει ο Guardian, καθώς αντιμετωπίζει εγχώριες εκκλήσεις να διακόψει τις σχέσεις με το Τελ Αβίβ και να σταματήσει να το προστατεύει μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων που είχαν ως στόχο το Ισραήλ.
Η επίσκεψη μοιάζει καταδικασμένη να αποτύχει, δεδομένου ότι το Ιράν επέμεινε την Κυριακή ότι δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού και ότι θα δώσει αποφασιστική απάντηση στη δολοφονία.

Διαβάστε την συνέχεια στο ieidiseis.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Χρήστος Βερώνης: «Τα καλύτερα έρχονται» για τον αθλητισμό της Μυκόνου – Δέσμευση για θεσμική θωράκιση και νέες κορυφαίες διακρίσεις
- Το Mykonos Run να φέρνει στο νησί δρομείς κάθε επιπέδου
- Μύκονος- Περιστέρι 92-88: Ήταν… ανεμοστρόβιλος! (highlights)
- Το «Sun Princess» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Τούρλου – 4.350 επιβάτες στο νησί
- Ζιάγκος:« Τα παιδιά αυτά και η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην επαγγελματική διαδρομή»