
Πλέον οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει οροφή στις τιμές της αμόλυβδης.
Όπως διαπιστώνεται οι υψηλότερες τιμές ανά την Ελλάδα παρατηρούνται στις εξής περιοχές:
Άνδρος, 2,49 €/λίτρο
Τήνος, 2,499 €/λίτρο
Πάρος, 2,56 €/λίτρο
Μύκονος, 2,569 €/λίτρο
Αμοργός, 2,60 €/λίτρο
Μήλος, 2,66 €/λίτρο
Κως, 2,489 €/λίτρο
Κάρπαθος, 2,495 €/λίτρο
Ρόδος, 2,498 €/λίτρο
Καστελόριζο, 2,519 €/λίτρο
Κάλυμνος, 2,590 €/λίτρο
Μιλώντας στο MEGA, o Θέμης Κιουρτζής, πρόεδρος βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως σήμερα η διυλιστηριακή τιμή διαμορφώνεται στα 2,20 ευρώ, αύξηση ρεκόρ που αναμένεται να φτάσει στις αντλίες.
«Στην αμόλυβδη θα έχουμε ραγδαία αύξηση στις τιμές των πρατηρίων. Ο πρατηριούχος θα αγοράσει πάνω από 2,25 ευρώ τη βενζίνη».
Σύμφωνα με τον κ. Κιουρτζή, μπορεί τα 3 ευρώ το λίτρο να είναι ένα πολύ μακρινό σενάριο, ωστόσο «η τιμή θα ξεπεράσει σύντομα τα 2,40/ λίτρο στις αστικές περιοχές».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”