Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Κύθνο

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 25-08-2023 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ισπανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Την 25-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) Την 25-08-2023 το απόγευμα 25χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων,

β) Την 26-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Κύθνο

Την 26-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε μία συσκευή ήχου.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: