
Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε τις διακοπές της από το νησί των Ανέμων.
Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως αγαπάει το καλοκαίρι, καθώς με τις πρώτες ζεστές μέρες φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε την θάλασσα αλλά και τον ήλιο.

Η ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες στη Μύκονο, ένα νησί που αγαπά, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε και ο γάμος της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των ανέμων.
Η Αθηνά Οικονομάκου, μάλιστα πόζαρε με το μπικίνι της και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της. Η ίδια κάνει τις προτάσεις της στις γυναίκες και τους εμπνέει για τις ενδυματολογικές επιλογές τους.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος





