Η Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του Νεϊμάρ

Την Μύκονο έχει επιλέξει για τις διακοπές της η σύντροφος του Νεϊμάρ.
Η Μπρούνα Μπιανκάρντι μαζί με τις φίλες της ταξίδεψε από το Παρίσι στην Ελλάδα και είνα εδώ και τρεις ημέρες στο νησί της Μυκόνου όπου απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και το καλό φαγητό.






Η 29χρονη που τον Απρίλιο ανακοίνωσε μαζί με τον άσο της Παρί ότι είναι έγκυος και θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το παιδί της είναι διάσημη influencer στη Βραζιλία και έχει φτάσει ήδη τους 5 εκατ. followers.
«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας, κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες» έγραψαν στα social media μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.
Ο Νεϊμάρ έχει ήδη έναν γιο από πρώην σύντροφό του και σε λίγους μήνες θα αποκτήσει και δεύτερο. Η Μπρούνα και ο Νεϊμάρ γνωρίστηκαν το 2021, χώρισαν, ανακοίνωσαν ότι είναι μαζί το 2022 και πλέον θα γίνουν γονείς και είναι πιθανό να παντρευτούν.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μωρό 11 μηνών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο και κατάπιε πολύ νερό -Μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
- Μεγάλη τιμή για την Μύκονο η εκλογή του Σπύρου Αποστόλου στην Περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου
- 10 παραδοσιακές πίτες από τις Κυκλάδες που αξίζει να φτιάξετε αυτό το καλοκαίρι
- H Prada θρηνεί την Sara Ceccantini η οποία σκοτώθηκε στη Μύκονο
- Μύκονος: Ελκυστική επενδυτική πρόταση με θέα στο Αιγαίο