Το ζευγάρι πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί

Μια καλοκαιρινή απόδραση στη Μύκονο επέλεξαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.
Το αγαπημένο ζευγάρι, που παραμένει πάντα δραστήριο στα social media, απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο μαζί με στενούς φίλους και την κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, πραγματοποιώντας βόλτες με σκάφος και ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους.
Όπως όλα δείχνουν, και αυτό το καλοκαίρι θα βρει τη Χριστίνα και τον Σάκη σε ελληνικά νησιά, με το ζευγάρι να αφιερώνει χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους του.
Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Ο Σάκης είναι πάντα δίπλα μου. Είμαστε ομάδα, και στις δύσκολες στιγμές της σχέσης μας, που δεν είναι πολλές δύσκολες, ήμαστε ένα ήρεμο ζευγάρι. Έχουμε περάσει κρίσεις που σε άλλους ακούγονται σαν καθημερινά προβλήματα», ανέφερε με ειλικρίνεια η ίδια.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές