Τεράστια η επιτυχία για τους μικρούς Γιώργηδες Κουσαθανά και Λημναίο που στέφθηκαν πανελλήνιοι πρωταθλητές για το 2025

Σε εξαιρετική άνθιση ο αθλητισμός της Μυκόνου τον τελευταίο καιρό και δεν είναι μόνο οι μεγάλοι αλλά και τα μικρά Μυκονιατάκια που σαρώνουν όπου και αν αγωνίζονται.
Στις 17-18 Μαΐου διεξήχθη το Δ´ μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζίου–Ζίτσου της ΕΦΕΟΖΖ στο Μαρούσι της Αττικής.

Εκεί το νησί εκπροσώπησαν οι μικροί μαχητές, Γεώργιος Λημναίος, Γεώργιος Κουσαθανάς, Νικόλαος Χανιώτης και Θεόδωρος Καμμής.

Τα παιδιά της Μυκόνου μετά δύσκολους αγώνες με τα καλύτερα αθλητικά σωματεία της χώρας κατέκτησαν 2 χρυσά μετάλλια επιτυχία τεράστια αν αναλογιστεί κανείς τόσο τον πληθυσμό της Μυκόνου αλλά πολύ περισσότερο τις συνθήκες που δουλεύουν στο νησί οι νεαροί αθλητές.

Τεράστια η επιτυχία για τους μικρούς Γιώργηδες Κουσαθανά και Λημναίο που στέφθηκαν πανελλήνιοι πρωταθλητές για το 2025.
Καλή προσπάθεια για τους Χανιώτη και ο Καμμή που για λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

Οι μικροί Μυκονιάτες προπονούνται με την Αναστασία Σαραντόπουλου που είναι εγγεγραμμένη προπονήτρια στο μητρώο της γενικής γραμματείας αθλητισμού, με την καθοδήγηση των δασκάλων Ευάγγελου Μουμτζή & Leonardo Lucindo, υποστηριζόμενοι πάντα από τον επιχειρηματία του νησιού Ζαννή Χανιώτη που στέκεται αρωγός σε μια μεγάλη προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό για την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος