
Στην Ελλάδα αποφάσισε να περάσει φέτος το Πάσχα η Δανάη Λιβιεράτου με την παρέα της.
Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου βρίσκεται στη Μύκονο και μαζί με τους φίλους της απολαμβάνει τον ήλιο, το φαγητό, τη θάλασσα και πολλά άλλα, φορτίζοντας τις μπαταρίες της.
Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/4 η Δανάη Λιβιεράτου ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες, από τις πιο όμορφες στιγμές των διακοπών της.
Η νεαρή καλλονή, δημοσίευσε και φωτογραφίες της με μπικίνι και όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά η ανάρτησή της απέσπασε αμέτρητα likes και σχόλια.
Δες τις φωτογραφίες




Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές