
Την ώρα που οι συζητήσεις για περιστατικά ρατσισμού (ιδιαίτερα διαδικτυακά) σχετικά με το γυναικείο σώμα συνεχίζονται, η Δανάη Μπάρκα κατέθεσε τη δική της άποψη για το ζήτημα, με μια φωτογραφία της.
Μέσα από τα social media, στα οποία είναι αρκετά ενεργή, η παρουσιάστρια του MEGA και ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, από την τελευταία εξόρμησή της.
Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία για μια μικρή απόδραση στη Μύκονο, λόγω και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αψηφώντας και την κακοκαιρία Genesis.
Αφού λοιπόν έφτασε στη Μύκονο και χάρηκε τις απολαύσεις του νησιού, μαζί με φίλους, πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου είναι ξαπλωμένη στον καναπέ, φορώντας το μπικίνι μαγιό της.
Στη λεζάντα η παρουσιάστρια του MEGA έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχία είναι να ξυπνάς σε ένα σπίτι γεμάτο φίλους και ωραία παρέα».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”