
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη σημαντική διάκριση του μαθητή του σχολείου μας, Ηλία Ρήγα, μαθητή του τμήματος Β3, στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Γεωλογίας, ο οποίος έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου 2026.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 113 σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα και 899 μαθητές και μαθήτριες, γεγονός που καθιστά τη διάκριση αυτή ακόμη πιο σημαντική. Ο Ηλίας Ρήγας κατέκτησε την 6η θέση στην τελική κατάταξη, επιτυχία που αναδεικνύει το υψηλό γνωστικό του υπόβαθρο, την αφοσίωση και την αγάπη του για τις Φυσικές Επιστήμες και ιδιαίτερα τη Γεωλογία.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας και αποδεικνύει ότι οι μαθητές μας μπορούν να διακρίνονται σε πανελλαδικό επίπεδο μέσα από τη συστηματική προσπάθεια και τη γνώση.
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Άνω Μεράς Μυκόνου και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον μαθητή για την εξαιρετική του επίδοση και του εύχονται ολόψυχα υγεία, πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- 30 εκατ. ευρώ για τα σχολεία της χώρας – Ποιες χρηματοδοτήσεις λαμβάνουν οι Δήμοι των Κυκλάδων
- Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων – Παράταση στην Α’ Φάση
- Ένταση στο αεροδρόμιο στη Μύκονο: Νεαροί καθυστέρησαν πτήση πάνω από 3 ώρες – Αστυνομικοί τους έβγαλαν από το αεροπλάνο
- O Βασίλης Σκουλάς στη Μύκονο
- Μύκονος: Ομαδική Έκθεση του LAB12 της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών