
Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, στις 19 Οκτωβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Μύκονο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου του νησιού Αγίου Αρτεμίου, προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου & Μυκόνου κ. Δωρόθεου Β΄.
Ο κ. Βρούτσης θα παραστεί, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025, στον Εόρτιο Πανηγυρικό Εσπερινό και τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025 στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου, στη Χώρα της Μυκόνου, καθώς και στη λιτάνευση της αγίας Εικόνας και των τιμίων λειψάνων του Αγίου.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Μύκονο, ο Υπουργός Αθλητισμού θα συνοδεύεται από την Ολυμπιονίκη στην καλαθοσφαίριση Αναστασία Κωστάκη και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή Βαγγέλη Βλάχο. Επιπλέον, θα έχει συναντήσεις με το Δήμαρχο Μυκόνου Χρήστο Βερώνη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Σπύρο Αποστόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων Στέλιο Μπρίγγο, δημοτικούς συμβούλους, τον πρόεδρο του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκο Αγγελετάκη, τον πρόεδρο της Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Σταμάτη Δακτυλίδη, την πρόεδρο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Μαρία Μπουγιούρη, καθώς επίσης με φίλους και κατοίκους του νησιού.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”