Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Μυκόνου με τον Πανιώνιο στο Κλειστό της Άνω Μεράς και είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την εικόνα της ομάδας μας.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με ενέργεια και πάθος, και η νίκη με 86-77 απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο δείχνει τη δουλειά που γίνεται.
Η Μύκονος αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην Α1 και να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους της.
Μετά τον αγώνα έδωσα συγχαρητήρια στον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο και στο γενικό αρχηγό Γιάννη Τζίμα για την προετοιμασία και τη διαχείριση του παιχνιδιού, καθώς και στον Ντέβιν Καναντί για την εξαιρετική του εμφάνιση με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους όσοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές