
«Εμείς οι Δήμοι διεκδικούμε σταθερά να έχουμε τη διαχείριση των παραλιών. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», επισήμανε ο Β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Prime” και τον Κώστα Λασκαράτο.
Ενώ πρόσθεσε, σχετικά:
«Δεν γίνεται να είμαστε υποχρεωμένοι μόνο για να βάζουμε τους ναυαγοσώστες για να καθαρίζουμε τις παραλίες και όταν θέλουμε σαν δήμαρχοι να επιβάλουμε την τάξη και το νόμο στις περιοχές μας, πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε υπάλληλο της Κτηματικής Υπηρεσίας να έρθει».
Σε ότι αφορά τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ο λουόμενος κομμάτι της παραλίας χωρίς να χρειάζεται να κάνει χρήση υπηρεσιών του παρακείμενου καταστήματος εκμετάλλευσής της, ο ίδιος τόνισε:
«Σε παλαιότερες εποχές αυτό παραβιαζόταν. Πρέπει ο πολίτης να μπορεί να πάει και τη στιγμή που αυτό το δικαίωμα του παραβιάζεται θα πρέπει ταχύτατα να ενημερώσει την αστυνομία, το Δήμο και φυσικά την Κτηματική Υπηρεσία, προκειμένου να κινηθούν οι αντίστοιχες διαδικασίες της επιβολής του νόμου».
Δείτε το βίντεο στο ertnews.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές