Ο Δήμος Μυκόνου ορίζει ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Χωροταξικού Σχεδιασμού τον Ανεξάρτητο Δημ. Σύμβουλο κ. Σπύρο Αποστόλου

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει τον ορισμό του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου και μηχανικού κ. Σπύρου Αποστόλου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Χωροταξικού Σχεδιασμού.

Συγκεκριμένα, αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών του Δήμου, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, της διαδικασίας συνδρομής του Δήμου για την εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού σχεδίου (ΕΠΣ) του Δήμου Μυκόνου, το οποίο αποτελεί σύνθετο έργο που περιλαμβάνει αφενός, διαδικασίες κατάρτισης και έγκρισης των απαραίτητων μελετών και αφετέρου, συμμετοχικές διαδικασίες γνωμοδοτήσεων και κοινωνικές διαβουλεύσεις επί του περιεχομένου του ΕΠΣ που εξασφαλίζουν το δημοκρατικό χωρικό προγραμματισμό και τον οριζόντιο συντονισμό της διοίκησης σε συνάρτηση με τους ειδικότερους στόχους του συγκεκριμένου ΕΠΣ.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος θα συνεργάζεται με το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τους μελετητές του ΕΠΣ, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους αρμόδιους κατά περίπτωση και κατά αρμοδιότητα Αντιδημάρχους, με τα Συμβούλια των Κοινοτήτων, τις Επιτροπές του Δήμου και τις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου, το Γενικό Γραμματέα του και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων του Δήμου, για τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες.

Ο Σπύρος Αποστόλου είναι Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφιος διδάκτωρ της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: