«Δυσμενής μετάθεση»… στη Μύκονο για αστυνομικό που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Με την τακτική της δυσμενούς μετάθεσης αντιμετωπίστηκε αστυνομικός που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών και το παράνομο λογισμικό «Predator», καθώς, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ, πήρε μετάθεση για τη Μύκονο, παρότι ο ίδιος είναι επίορκος και τελεί υπό διερεύνηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ο αστυνομικός ο οποίος ήταν ένας από εκείνους που συμμετείχαν στην ομάδα που φέρεται να διαχειριζόταν το παράνομο λογισμικό «Predator» από τις εγκαταστάσεις της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή, χαιρέτισε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με την εφημερίδα να επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι προνομιακές μεταθέσεις επίορκων αστυνομικών στη Μύκονο συνεχίζονται.

«Στον συγκεκριμένο χώρο έδιναν παρών αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ κυρίως από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αλλά και από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες. Η ομάδα αυτή φέρεται να είχε προϊσταμένη μια αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που είχε πολυετή παρουσία στην προαναφερόμενη υπηρεσία της Αστυνομίας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες των σωμάτων ασφαλείας. Η συγκεκριμένη αξιωματικός φέρεται να συνυπέγραφε το αίτημα παρακολούθησης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη» αναφέρει το δημοσίευμα που δίνει και ονόματα αστυνομικών που κλήθηκαν να καταθέσουν και αρνήθηκαν ότι προχώρησαν σε ύποπτες ενέργειες.

Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι μετά από λίγο καιρό αρκετοί από τους συγκεκριμένους αστυνομικούς μετακινήθηκαν στα κεντρικά της ΓΑΔΑ. Ανάμεσά τους και ο εν λόγω αστυνομικός, ο οποίος πήρε, εν τέλει, μετάθεση για τη Μύκονο και φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του με ανάρτηση από παραλία του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως λιγότερο από ένα μήνα πριν η ερευνητικής ομάδα Solomon επιβεβαίωσε πλήρως τις αποκαλύψεις του Documento, αποκαλύπτοντας ότι η ελληνική δικαιοσύνη έχει συσχετίσει τις παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και κρατικών αξιωματούχων είτε μέσω των «νόμιμων επισυνδέσεων» της ΕΥΠ, είτε μέσω της μόλυνσης των κινητών τους με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

documentonews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: