
Παράταση έως και τη Τετάρτη 09/03/2022 της προθεσμίας για την υποβολή των ΑΠΔ του Ιανουαρίου αποφάσισε η διοίκηση τους ΕΦΚΑ.
Ειδικότερα η νέα προθεσμία αφορά:
α) Την υποβολή των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) e-Ε.Φ.Κ.Α. μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2022 και Δώρου Χριστουγέννων 2021, εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων και
β) Την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών e-Ε.Φ.Κ.Α. Ιανουαρίου 2022 και Δώρου Χριστουγέννων 2021, εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων, χωρίς την επιβολή των προβλεπόμενων πρόσθετων επιβαρύνσεων, προσθέτων τελών και λοιπών προσαυξήσεων.
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργικότητας των μηχανογραφικών συστημάτων του e-ΕΦΚΑ και της αναβάθμισης των μηχανογραφικών εφαρμογών, οι οποίες, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν την υποβολή, τον έλεγχο και την επεξεργασία των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.).
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”