Στις 6 Οκτωβρίου θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες στις 13 Οκτωβρίου ο β’ γύρος, αν χρειαστεί – Δείτε φωτογραφίες

Σε εκλογή ηγεσίας, με τον πρώτο γύρο στις 6 Οκτωβρίου και τον δεύτερο, εφόσον χρειαστεί, μία Κυριακή αργότερα, οδεύει το ΠΑΣΟΚ μετά από την πρόταση Ανδρουλάκη στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής. Όπως είχαν προαναγγείλει, ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσαν από το βήμα της συνόδου τις δικές τους υποψηφιότητες, ενώ μία σειρά στελεχών, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, η Μιλένα Αποστολάκη άσκησαν σκληρή κριτική στην ηγεσία, σε μία συνεδρίαση που κυριαρχήθηκε από τις ομιλίες των «προεδρικών» στη λίστα που κατάρτισε το προεδρείο, σε σημείο που υπήρξαν διαμαρτυρίες.
Παρότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλησε να κλείσει σε ενωτικούς τόνους την ομιλία του λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αντίπαλοι μέσα στην αίθουσα της Κ.Ε και δηλώνοντας ότι δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι στην κάλπη του Οκτωβρίου, νωρίτερα είχε προχωρήσει σε ιδιαίτερα επιθετικές διατυπώσεις, κάνοντας λόγο για «παρασκηνιακές συμφωνίες» και «πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών», υπονοώντας την «κοινή εμφάνιση» που έκαναν ο Χάρης Δούκας και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κάποτε στη Μύκονο: Οι πρώτοι celebrities από τη δεκαετία του 1920
- Τουριστικές επενδύσεις στις Κυκλάδες: Ποια έργα «παγώνουν» – Οι νέοι κανόνες δόμησης
- Κοινή ανακοίνωση επτά σωματείων εργαζομένων Δήμων των Κυκλάδων – Ζητούν την απόσυρση του προσχεδίου νόμου του υπ. Εσωτερικών
- Κύκλωμα με λαθραία τσιγάρα ζημίωσε 1 δισ. το Δημόσιο – Είχαν από supercars μέχρι… τάνκερ
- Ferryhopper: Τα 10 πιο δημοφιλή νησιά για το Πάσχα 2026 – Ισχυρή παρουσία των Κυκλάδων