
Η πολιτική αυτή επιλογή μου, έρχεται σε μία περίοδο δύσκολη για το νησί μας. Είμαι πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος, ο αρχαιότερος αυτού του συμβουλίου, και βλέπω πως η πολιτεία δεν έχει καταλάβει την προσοχή που πρέπει να δώσει στη Μύκονο.
Τα πράγματα δεν είναι, όπως παλιά. Το νησί έχει μεγαλώσει πολύ, είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα και για να γίνει αυτό πρέπει να ενωθούμε.
Με τους συναδέλφους μου, οι οποίοι με τίμησαν και αντίστοιχα τους τίμησα και εγώ, έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Και αυτοί θέλουν να προσφέρουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν, οτι τώρα περισσότερο από από ποτέ, πρέπει να μπουν στην άκρη τα προσωπικά και να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ανεξαρτητοποιούμαι, για να μπορέσω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κοινή προσπάθεια, για το καλό του νησιού μας».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος