Τη μετακίνηση αστυνομικών και οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. από τα νησιά μας στην Αττική, με αποτέλεσμα να αποψιλώνονται ακόμη περισσότερο οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες της αστυνομίας στην περιοχή μας, καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωση τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν λόγο για «αποαστυνομικοποίηση» εξηγώντας πως το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «αρχικά μετακινεί από την περιοχή μας συνολικά – 12 – αστυνομικούς (Α’ Δωδ/σου 3, Β’ Δωδ/σου 2, Κυκλάδες 7) καθώς και -3- οχήματα, και επανέρχεται συμπληρωματικά να μετακινεί επιπλέον -23- αστυνομικούς από το Νότιο Αιγαίο (Α’ Δωδ/σου 6, Β’ Δωδ/σου 3, Κυκλάδες 14) καθώς και -6- οχήματα, στην Αττική», με αποτέλεσμα «κεντρικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου, όπως το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έχει ημέρες να βγάλει περιπολικό όχημα, ενώ στις περιφερειακές Υπηρεσίες, αλλά και στα μικρά νησιά οι Αστυνομικοί αδυνατούν να πάρουν τις άδειες του 2023»
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές