Η μνήμη των Αγίων Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εορτάσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς.

Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων των Καθηγητών, των Διδασκάλων, των Νηπιαγωγών και των μαθητών όλων των βαθμίδων από τα Σχολεία της Χώρας Μυκόνου, καθώς και την 202η επέτειο από την εύρεση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνας της Ευαγγελίστριας Τήνου.
Η Θεολόγος καθηγήτρια του Λυκείου κ. Φωτεινή Σιαμτανίδου, ομίλησε για την ζωή των Αγίων με τρόπο θεολογικό και κατανοητό. Χρόνια πολλά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα! Καλή πρόοδο και φώτιση στα παιδιά μας.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές