Αυλαία με χαμηλούς τόνους στη συζήτηση που αφορούσε την νέα φιλοσοφία του εξοπλιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

Με επιφύλαξη από την αντιπολίτευση και με το ΚΚΕ μόνο να καταψηφίζει έληξε η συνεδρίαση για τον Μακροπρόθεσμο Προγραμματισμό Αμυντικών Εξοπλισμών των Ενόπλων Δυνάμεων 2025 – 2036.
Σημειωτέον ότι την Ειδική Διαρκή Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής ενημέρωσαν σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης.
Παρά τη θυελλώδη έναρξη της συνεδρίασης, όπου οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης έθεταν ζήτημα αναβολής της συνεδρίασης επικαλούμενοι διαδικαστικές ενστάσεις, εντούτοις τελικά μετακινήθηκαν από την αρχική τους στάση επιλέγοντας την επιφύλαξη, με δεδομένο πως η συζήτηση αφορούσε την νέα φιλοσοφία του εξοπλιστικού προγράμματος και όχι την προτεραιοποίησή του, που είθισται να ακολουθεί σε επόμενες συνεδριάσεις.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Εικόνες της Μυκόνου»: Ένα νέο φωτογραφικό λεύκωμα παρουσιάζεται στις 10 Οκτωβρίου
- Η υφαντική επιστρέφει στη Μύκονο – Στον Κήπο του Μελετόπουλου προτείνεται να στεγαστεί το δημοτικό τμήμα
- «Η Παράδοση είναι Επανάσταση»: Η Μύκονος τιμά τη Μαντώ Μαυρογένους και τις γυναίκες της γης
- Ζιάγκος: Η εμφάνισή μας πιστοποιεί ότι επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα (βίντεο)
- Πυροσβεστικά μέσα πλοίων: Το υπουργείο Ναυτιλίας έκλεισε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις