Το παιχνίδι της χρονιάς περιμένει αύριο την ομάδα της Μυκόνου, η οποία παίζει με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος με στόχο την άνοδο στη Stoiximan GBL.

Ο Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε στο νησί των ανέμων, στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης της Κυριακής όπου πήγε ο κόσμος να τους αποθεώσει, και μετέφερε το κλίμα από το Κλειστό Γυμναστήριο Μυκόνου και μίλησε με τον αρχηγό Βαγγέλη Μάντζαρη.
Ο βετεράνος γκαρντ ήταν απολαυστικός, δίνοντας το σύνθημα για την ομάδα του, η οποία αύριο δίνει το μεγάλο ματς με τη Μεγαρίδα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο πως είναι τεράστια η πρόκληση να βρεθεί στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά από χρόνια, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Final Four της Euroleague.
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές