
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω των προβλεπόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, ο αγώνας δρόμου Evripideia Run 2025, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 30 Μαρτίου, αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας των συμμετεχόντων και των εθελοντών.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα με νεότερη επίσημη ενημέρωση.
Λεπτομέρειες που αφορούν όσους έχουν ήδη εγγραφεί αλλά δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία, θα περιλαμβάνονται στη σχετική ανακοίνωση.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξή σας.
Η υγεία και η ασφάλεια όλων παραμένει προτεραιότητά μας.
Η Οργανωτική Ομάδα του Evripideia Run
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η χλιδή των γιατρών, οι επαύλεις σε Ψυχικό-Μύκονο, ο σοφέρ και ο σαμουράι των 30 χιλ. ευρώ
- Μάντζαρης: Θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε
- Ο Νίκος Βαρβέρης πάντρεψε τον γιο του, Φίλιππο – Ο γάμος στο νησί και η εντυπωσιακή νύφη (Φωτογραφίες)
- Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με το White Coast στη Μήλο: Κρίθηκε εκπρόθεσμη η προσφυγή στο ΣτΕ και η εταιρεία συνεχίζει το «οικολογικό τέρας»
- Καύσιμα και θέρμανση: Οι επόμενες κινήσεις για να μπει φρένο στις τιμές, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις και το πλαφόν