Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν όχημα τύπου μπάγκι τυλίχθηκε για άγνωστο λόγο στις φλόγες

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/6) στη Νάξο, σε δασική έκταση στην περιοχή Κινίδαρος, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο.
Σύμφωνα με το cycladesopen, η φωτιά ξεκίνησε μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν όχημα τύπου μπάγκι τυλίχθηκε για άγνωστο λόγο στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, η πυρκαγιά επεκτάθηκε και πέρασε στη ράχη του Προφήτη Ηλία, καίγοντας θαμνώδη έκταση και δέντρα.
Συνολικά επιχείρησαν 33 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 4 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα ενισχύσεις από γύρω νησιά. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για πιθανές αναζωπυρώσεις.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”