Αυτόκλητοι «εκδικητές» δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη – Εισαγγελική παρέμβαση

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ομάδες ανηλίκων έχουν ανοίξει βεντέτα με τις τρεις κοπέλες που χτύπησαν το κορίτσι, αναζητώντας, παράλληλα, όλους όσοι συμμετείχαν στη συντονισμένη επίθεση.
Η κατάσταση τις τελευταίες ώρες φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς στο TikTok κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη.
Στα επίμαχα βίντεο, οι ανήλικοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες των 14χρονων, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Φίλιππος Βαρβέρης – Εβίτα Μιχαλοπούλου: Ονειρικός γάμος στη Μύκονο
- Γιωτ Lamborghini: Ένα supercar της θάλασσας αξίας 6 εκατομμυρίων στη Μύκονο (vid)
- Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο – Σε ποια περιοχή θα γίνει
- Σύλλογος Καρκινοπαθών Μυκόνου: Περπατάμε με ελπίδα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
- Δημογραφικό: Νάξος, Σαντορίνη, Μύκονος και Κως «αντιστέκονται» – Από το Μεγαλοχώρι το μήνυμα μιας οικογένειας με έξι παιδιά