
ΗΑλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Κένυα.
Με μία διαφορετική ανάρτηση επέστρεψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok πριν από μερικές ημέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που απολαμβάνει το ταξίδι της στην Αφρική.
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, βρέθηκε στην Κένυα κάνοντας σαφάρι, ενώ μεταξύ των άλλων εμπειριών, κατάφερε να «διδάξει» σε Αφρικανική φυλή το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου, «Μασάι».
Στο βίντεο που δημοσίευσε, απεικονίζεται η ίδια να χορεύει και να τραγουδά ανάμεσα σε άτομα που ζουν στην Αφρική, οι οποίοι έχουν μπει στο χορό και ακολουθούν τα βήματά της.
Στη λεζάντα της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπας και ξεφύγω από το stalking».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μωρό 11 μηνών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο και κατάπιε πολύ νερό -Μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
- Μεγάλη τιμή για την Μύκονο η εκλογή του Σπύρου Αποστόλου στην Περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου
- 10 παραδοσιακές πίτες από τις Κυκλάδες που αξίζει να φτιάξετε αυτό το καλοκαίρι
- H Prada θρηνεί την Sara Ceccantini η οποία σκοτώθηκε στη Μύκονο
- Μύκονος: Ελκυστική επενδυτική πρόταση με θέα στο Αιγαίο