
Την Τετάρτη που μας πέρασε, η ομάδα «ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ», σε συνεργασία με τους μαθητές της Τετάρτης Δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Φτελιά.
Ως Αντιδημαρχία Καθαριότητας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα τη δύναμη και τη σημασία του εθελοντισμού. Σε μια εποχή που οι ανάγκες είναι αυξημένες, τέτοιες δράσεις αποτελούν φωτεινό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενεργού συμμετοχής.
Η συμβολή της ομάδας «ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ» είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς στηρίζει το έργο της καθαριότητας σε καίρια και απαιτητικά σημεία, όπως οι παραλίες, όπου συχνά οι διαθέσιμοι πόροι δεν επαρκούν.
Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια πράξη προσφοράς — είναι στάση ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα «ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ», τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη σημαντική αυτή δράση και τη διαρκή τους στήριξη.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Δήλος 3D Digital Twin: Η Δήλος στην Ψηφιακή Εποχή μέσα από μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη απεικόνιση
- Χρηματοδότηση για επενδύσεις σε αλιευτικά σκάφη στο Νότιο Αιγαίο
- Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Μυκόνου
- Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Ασφάλεια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου
- Ενημέρωση για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο σε Σχολεία της Μυκόνου και της Τήνου