Η Instagrammer έδειξε στους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από την απόδρασή της

Βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο, τον αγαπημένο της προορισμό, όπως εξήγησε, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους η Ιωάννα Τούνη.
Η Instagrammer διασκέδασε με την παρέα της, χόρεψε, πόζαρε με βραδινά φορέματα και μαγιό, έκανε ανάποδη βουτιά από σκάφος. Μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram εξομολογήθηκε επίσης ότι όσα μέρη και αν έχει επισκεφτεί σε όλο τον κόσμο, το Νησί των Ανέμων δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί τον αγαπημένο της προορισμό. «Όσο και αν έχω ταξιδέψει, αυτός είναι παντοτινά ο αγαπημένος μου προορισμός σε όλο τον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε







Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Υπό αστυνομική φρούρηση η Πολεοδομία Μυκόνου: Εισαγγελικός έλεγχος στα αρχεία της ΥΔΟΜ
- «Οι Κυκλάδες δεν είναι σκηνικό πολεμικής επίδειξης»
- «Βοήθεια στο Σπίτι»: 932.900 ευρώ σε 13 Δήμους των Κυκλάδων – Πώς κατανέμεται η χρηματοδότηση
- Ξεκίνησε η τοποθέτηση προσκρουστήρων σύγχρονου τύπου στο νέο λιμάνι της Μυκόνου
- «Μετά το εξάστερο resort στη Μύκονο έρχονται κι άλλα project», λέει ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις για την επένδυση των €100 εκατ.