Τα γυρίσματα της διεθνής συμπαραγωγής, προγραμματίστηκαν σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Δήλο, Αθήνα, Τεργέστη και Φλωρεντία

Το μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα» μεταφέρεται για πρώτη φορά στην οθόνη μέσα από μια σειρά έξι επεισοδίων, με τον Βαρδή Μαρινάκη στην καρέκλα του σκηνοθέτη και σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη.
Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης διεθνής συμπαραγωγής, που κόστισε 6 εκατομμύρια ευρώ, προγραμματίστηκαν σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Δήλο, Αθήνα, Τεργέστη και Φλωρεντία, ενώ με χρήση της τεχνολογίας VFX έχει γίνει η ανασύσταση των περιοχών για να προσομοιάζουν εκείνες της δεκαετίας του 1930.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς: Φωτεινή Πελούζο, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Δημήτρη Κίτσο, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Δημήτρη Τάρλοου και Γιάννο Περλέγκα.
Δείτε το νέο trailer
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»