
Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Ηλίας Μπόγδανος με την καλλονή σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με πρώτο σταθμό την Μύκονο, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο δουλειά με αναψυχή.
Ο Ηλίας Μπογδάνος μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε γνωστή παραλία του νησιού, όπου απολάμβαναν τις βουτιές τους.
Ο πρώην Survivor με το καλογυμνασμένο κορμί και η αγαπημένη του με μπικίνι που τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της έκαναν μαζί μπάνιο στα καταγάλανα νερά της κοσμικής πλαζ με τα τρυφερά τετ-α-τετ σε πρώτο πλάνο αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Δες τις φωτογραφίες






Φωτογραφίες: NDP
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”