Ακριβά θα στοιχίσει στους καταναλωτές το τραπέζι του Πάσχα.

Αρκετά ακριβά θα στοιχίσει στους Έλληνες καταναλωτές το πασχαλινό τραπέζι για φέτος, καθώς οι τιμές σε μια σειρά από προϊόντα και κυρίως σε αρνί και κατσίκι έχουν πάρει την ανιούσα σε σχέση με το 2023.
Οι καταναλωτές έχουν ξεκινήσει τα ψώνια τους για το τραπέζι του Πάσχα, αλλά αυτό που συναντούν, τους φέρνει έναν «κόμπο» στον λαιμό τους. Και αυτό διότι, κατσίκι και αρνί «τσίμπησαν» στην τιμή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο οβελίας «πέταξε» μέχρι και στα 15 ευρώ/κιλό στα κρεοπωλεία.
Πιο προσιτές τιμές βρίσκουν οι καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ, έπειτα από την παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Οι καταναλωτές λένε ότι οι τιμές είναι απλησίαστες, καθώς θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τον προϋπολογισμό για το τραπέζι του Πάσχα. Το ελληνικό κατσίκι και αρνί ξεκινούν από 12 ευρώ το κιλό και φτάνουν μέχρι και τα 15. Τα κατσικάκια εισαγωγής ξεκινούν από 12,5 ευρώ το κιλό.
Διαβάστε την συνέχεια στο ieidiseis.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές