Ποιες περιοχές της χώρας θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία

Για απότομη πτώση στις θερμοκρασίες προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η οποία μέσα από έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού κάνει λόγο για κακοκαιρία, η οποία θα ξεκινήσει από αύριο, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
Χαρακτηριστικά, η ΕΜΥ κάνει λόγο για ισχυρούς ανέμους, ως και 9 μποφόρ, κατά τόπους καταιγίδες, καθώς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας ως και 10 βαθμούς.
Όπως επισημαίνει και ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, τα βορειοανατολικά της χώρας θα επηρεαστούν περισσότερο από βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ επισημαίνει, παράλληλα, και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών, λόγω των τοπικά θυελλωδών ανέμων.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές