Η Ιταλίδα influencer συνεχίζει να προσφέρει στους θαυμαστές της στιγμιότυπα από το νησί

Ελληνικό «αέρα» έχουν οι αναρτήσεις της Κιάρα Φεράνι τις τελευταίες ημέρες, καθώς ενώ βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο δεν έχει σταματήσει να «διαφημίζει» τόσο το νησί όσο και το ελληνικό καλοκαίρι γενικότερα.
Η Ιταλίδα influencer, η οποία βρέθηκε αρχικά στο κυκλαδίτικο νησί για το bachelorette της αδελφής τηςΦραντσέσκα, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Η 36χρονη επιχειρηματίας δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, όπου στη μία φαίνεται να τρώει χωριάτικη σαλάτα.
Σε ένα άλλο καρουζέλ φωτογραφίων, πόζαρε φορώντας ένα λευκό ολόσωμο με φόντο την όμορφη θέα του νησιού, τη θάλασσα και την πισίνα στο μέρος όπου διαμένει.
Δείτε τις φωτογραφίες
















Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές