Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στη Μύκονο για να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Δυο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι γονείς δύο παιδιών, που είναι τα πάντα για εκείνους. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και όπως φαίνεται συνεχίζει τα ταξίδια και μετά το καλοκαίρι. Οι δυο τους εμφανίστηκαν στη Μύκονο να κάνουν μπάνιο και αμέσως μετά πήγαν στο Nammos, μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι.
Σχεδόν τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο.
Διαβάστε την συνέχεια στο newsit.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές