
Tην Πάρο και τη Σύρο συνιστά το Conde Nast Traveler ως “ήσυχα νησιά” σε άρθρο με τίτλο “Μπορώ να πάω στην Ελλάδα; Οι κανόνες για τα ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο”.
Ειδικά για την Πάρο αναφέρει ότι είναι γνωστή για τις απομακρυσμένες παραλίες της και παραπέμπει σε παλιότερο άρθρο του Δεκεμβρίου 2021 όπου σημαντική αναφορά υπήρχε για τη Μήλο, την Τήνο και την Αμοργό.
Στο μεταξύ, τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας με προορισμό και τη Μήλο ανήγγειλε η MSC. Θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από 30 Απριλίου 2022 έως και 08 Οκτωβρίου 2022 από Πειραιά και κάθε Κυριακή από 1 Μαϊου 2022 έως και 9 Οκτωβρίου 2022 από Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κυνηγετικός Σύλλογος Μυκόνου: Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
- Mykonos Run 2026: Ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει στο νησί τον Απρίλιο
- Με λαμπρότητα και υποδοχή ιερού λειψάνου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο
- 37ο EUPEA Forum στη Μύκονο: Η Ευρώπη συζητά για τη Συμπερίληψη μέσω της Φυσικής Αγωγής
- Η τέχνη «ανθίζει» στο ΕΠΑΛ Μυκόνου: Μαθητές μεταμόρφωσαν το σχολείο τους