
Υποχωρούν σταδιακά τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις Κυκλάδες τις τελευταίες ώρες.
‘Εντονες και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις ακόμα και υδροστρόβιλοι “ταλαιπώρησαν” τα νησιά των Κυκλάδων από το μεσημέρι της Τρίτης, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί έως τώρα σοβαρά προβλήματα.
Στη Φολέγανδρο, η ένταση και η χρονική διάρκεια της χαλαζόπτωσης ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα του νησιού, ενώ στη θαλάσσια περιοχή της Άνω Μεριάς έκανε την εμφάνισή του ένας υδροστρόβιλος. Στη Σέριφο, ποτάμια και ρυάκια του νησιού γέμισαν νερό μετά από πολύ καιρό, ενώ σε αρκετά νησιά τα σοκάκια μετατράπηκαν σε χειμάρρους. Σε πολλές περιοχές καταγράφηκαν διακοπές ρεύματος και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.
Σημειώνεται ότι στους περισσότερους δήμους οι αρμόδιες αρχές είχαν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες πριν την εμφάνιση της κακοκαιρίας, με καθαρισμούς φρεατίων και απομάκρυνση των φερτών υλικών, γεγονός που συντέλεσε στο να μην παρουσιαστούν σοβαρότερα ζητήματα, παρά την ένταση των φαινομένων.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μωρό 11 μηνών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο και κατάπιε πολύ νερό -Μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
- Μεγάλη τιμή για την Μύκονο η εκλογή του Σπύρου Αποστόλου στην Περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου
- 10 παραδοσιακές πίτες από τις Κυκλάδες που αξίζει να φτιάξετε αυτό το καλοκαίρι
- H Prada θρηνεί την Sara Ceccantini η οποία σκοτώθηκε στη Μύκονο
- Μύκονος: Ελκυστική επενδυτική πρόταση με θέα στο Αιγαίο