Το ζευγάρι επέλεξε για ακόμα μία χρονιά το νησί των Ανέμων για τις διακοπές του

Στη Μύκονο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Λίντσεϊ Λόχαν.
Η Χολιγουντιανή σταρ επισκέφτηκε για ακόμα μια χρονιά το νησί των Ανέμων, με τον Άραβα σύζυγό της, Μπάντερ Σάμμας και καλούς τους φίλους.
Το ζευγάρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στα σοκάκια του νησιού κι εκείνο δεν δίστασε να ποζάρει. Η ηθοποιός φαίνεται πως τρέφει μεγάλη αδυναμία στη Μύκονο, αφού συχνά την επιλέγει για τις διακοπές της.
Εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα. Ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Λουάι, του οποίου το όνομα στα αραβικά σημαίνει «ασπίδα».
Δείτε φωτογραφίες:




Πρόσφατα, η Λίντσεϊ Λόχαν μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι τους με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε άλλες, φαίνεται να ποζάρει η ίδια στον φακό, ενώ σε άλλες δείχνει το τοπίο στους θαυμαστές της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Πρόσφατα… ☀️ 🏖️🌊 👙🧑 🧑 🧒✈️🇬🇷✨».
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Πέντε ελληνικά νησιά που ξεχωρίζει το National Geographic
- «Ο Χορός Ενώνει»: Η Μύκονος γιορτάζει την κίνηση και τη συλλογική έκφραση
- Ζιάγκος: «Όταν είσαι στον ανήφορο, ξέρεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο»
- «Το Αγροτομουσείο ανοίγει ξανά τις πύλες του για το καλοκαίρι 2026»
- Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Μυκόνου