«Αν δείτε έναν λαγοκέφαλο, δεν τον πιάνουμε με γυμνά χέρια»

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρίνα Βερνίκου, κάνοντας μια προσωρινή παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Μάλιστα, η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε και μία φωτογραφία, κρατώντας στα χέρια της έναν λαγοκέφαλο και στέλνοντας το δικό της μήνυμα πως δεν χρειάζεται να φοβόμαστε, απλά να μην ενοχλούμε τα ψάρια αν τα δούμε κάπου κοντά μας.
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε ή να αποφεύγουμε τη θάλασσα. Απλώς, αν δείτε έναν λαγοκέφαλο, δεν τον πιάνουμε με γυμνά χέρια, δεν τον ενοχλούμε και φυσικά δεν τον τρώμε. Τον παρατηρούμε από απόσταση και συνεχίζουμε το μπάνιο μας κανονικά», έγραψε η Μαρίνα Βερνίκου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Το ANIMASYROS 2026 ταξιδεύει στις Κυκλάδες!
- Η GRANIKAL ξεκινάει τη διανομή της Mykonos Chocolate Co. σε όλη την Ελλάδα
- Μπότοξ σε κομμωτήρια και «νυχάδικα» και ενέσεις με κοκτέιλ βιταμινών για το hangover σε γιοτ στη Μύκονο
- 🍇 «Από την παράδοση στα χέρια των παιδιών: Η Γιορτή του Τρύγου στον Μύλο του Μπόνη»
- 🌿 Εθελοντές εν δράσει: Καθαρή ανάσα στα Χουλάκια της Μυκόνου