Η Μαρινέλλα αποχώρησε υποβασταζόμενη από τη σκηνή στο Ηρώδειο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη συναυλία κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.
Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς. Συγκεκριμένα, η σπουδαία τραγουδίστρια λιποθύμησε ενώ έλεγε τους εξής στίχους: «Εγώ και εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ και εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».
Διαβάστε την συνέχεια στο ieidiseis.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Από το Παρίσι στη Μύκονο: Η έναρξη μιας δυναμικής τουριστικής σεζόν»
- «“Έπιασαν τον Μάη” στη Μύκονο: Παράδοση, δημιουργία και προσφορά»
- Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των «SUPERJET, SUPERJET 2, EXPRESS JET» το Σάββατο 2/5 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Λειψυδρία: Δύο καινοτόμα εργαλεία για επάρκεια στο Αιγαίο – Τι δείχνει έρευνα που περιλαμβάνει και νησιά των Κυκλάδων
- Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου με το Πολυτεχνείο Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύγχρονοι Τόποι Μάθησης»