
Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για το περιβάλλον, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό της παραλίας της Φτελιάς, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα οικολογικής συνείδησης και εθελοντισμού.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος του Κοινωφελές Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών γύρω από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αξία της συλλογικής προσπάθειας.
Οι μικροί μαθητές, με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα, καθάρισαν την παραλία από απορρίμματα, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η νέα γενιά νοιάζεται για το μέλλον του πλανήτη και είναι έτοιμη να δράσει για τη διατήρηση ενός καθαρού και βιώσιμου περιβάλλοντος.
Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες καλλιεργείται η περιβαλλοντική συνείδηση, ενισχύεται η συνεργασία και προάγεται η σημασία του εθελοντισμού και της ενεργού συμμετοχής των πολιτών από νεαρή ηλικία.
Προσέχουμε το περιβάλλον, νοιαζόμαστε και δρούμε ενεργά για την προστασία του, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους.




Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”