
Με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου και της δραστήριας Προέδρου της κας Φραντζέσκας Κουνάνη, η οποία υλοποίησε σχετική ιδέα του μέλους της Αδελφότητας κας Σόνιας Καλαμαρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη ομάδας Μυκονίων στον «Οίκο Ευγηρίας» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, την οποία συνόδευσαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος και ο Διάκονος Φιλάρετος Αδαμίδης.
Οι συμμετασχόντες σε αυτήν την αποδημία αγάπης συνομίλησαν με τους περιθαλπομένους εκεί απόμαχους της ζωής, τους πρόσφεραν δωράκια που είχε ετοιμάσει η Αδελφότητα Ανωμεριτών, και παρέδωσαν στο Ίδρυμα είδη πρώτης ανάγκης.
Όλοι θαύμασαν το σπουδαίο κοινωνικό έργο, που επιτελείται στο Ίδρυμα αυτό προστασίας του γήρατος, ευχήθηκαν στους εργαζόμενους δύναμη και υπομονή στο δύσκολο και κοπιώδες έργο τους, συνεχάρησαν τον Διευθυντή Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη για τη σημαντική συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος και εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους προς τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για το μεγάλο και πολύπτυχο ποιμαντικό και κοινωνικό έργο, που επιτελεί στην Ιερά Μητρόπολη.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Σουίτες €500, τσάντες Louis Vuitton, Μύκονος, μπουζούκια: Η χλιδάτη ζωή των πρωταγωνιστών της απάτης στη βόρεια Ελλάδα με χρήματα που «έτρωγαν» από άρρωστα παιδιά
- Δημογραφικό στις Κυκλάδες: Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Eurostat για τη γονιμότητα και την ηλικία μητρότητας
- Τι θα χτίζεται στα νησιά από το 2027: Η δύσκολη επόμενη μέρα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο
- Ναγκίμπ Σαουίρις: Επένδυση 100 εκατ. ευρώ στη Μύκονο και σχέδια για νέα παρουσία στην Ελλάδα
- Μύκονος Betsson: Ήττα στην Άνω Μερά από τη Δόξα Λευκάδας